تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
میانکاله به وضعیت دریاچه ارومیه تبدیل می‌شود

مدیرکل محیط‌زیست مازندران گفت: کاهش بارندگی و خشک‌سالی از دیگر مشکلات استان است و رهاسازی آب در این تالاب باید صورت گیرد در غیر این‎صورت میانکاله به وضعیت دریاچه ارومیه تبدیل می‌شود.

خبرگزاری فارس: میانکاله به وضعیت دریاچه ارومیه تبدیل می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، ناصر مهردادی پیش‎ از ظهر امروز در نشست خبری که در سالن اجتماعات این اداره‎کل برگزار شد، اظهار کرد: همواره نگرانی‌ها درباره محیط‌زیست استان بوده و امیدواریم با کمک رسانه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد این مشکلات را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه مازندران از استان‌هایی است که به لحاظ زیست‌محیطی در کشور، تمام مناطق چهارگانه را داراست، افزود: پارک ملی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات‌وحش و منطقه حفاظت‎شده در دل مازندران جای گرفته است.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران با اشاره به اینکه 22 درصد از اراضی استان را مناطق چهارگانه تشکیل می‌دهد، بیان کرد: نگرانی‌هایی از لحاظ دریا و جنگل، بهره‌برداری نامطلوب از جنگل و بهره‌برداری بی‌رویه از دریا مورد بحث است.

این مسئول با بیان اینکه در طول سال گذشته برای بخش‌های مختلف صنعت، خدمات، گردشگری و ... نزدیک به 5 هزار و 42 جواز تأسیس صادر کردیم، ادامه داد: یک‌هزار و 770 مجوز بهره‌برداری هم در طول سال گذشته از سوی این اداره‌کل صادر شد.

مهردادی با اشاره به اینکه اگر 10 درصد از این مجوزها هم عملیاتی شود، نباید در استان مشکل داشته باشیم، تصریح کرد: گفته می‌شود محیط‌زیست جلوی فعالیت در استان را می‌گیرد اما این آمارها، خلاف برداشت‌ها از محیط‌زیست را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه 43 درصد از مشکلات استان مربوط به مسائل نقدینگی و بانک‌ها، 12 درصد مربوط به بیمه و تامین اجتماعی، 12 درصد مالیات، 18 درصد سایر موارد و کمتر از پنج درصد بحث محیط‌زیست است، خاطرنشان کرد: بیش از 95 درصد از مشکلات استان مربوط به مواردی غیر از محیط‌زیست است.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران با اشاره به اینکه موافق این شعار نیستم که می‌گویند محیط‌زیست مانع توسعه استان است، تصریح کرد: در آن پنج درصد هم مشکلات قانونی بوده که محیط‌زیست نسبت به صدور مجوز اقدام نکرده است.در اداره‌کل محیط‌زیست مازندران سال گذشته 68 هزار و 431 مورد نامه ورودی و 47 هزار و 648 مورد خروجی بوده است.

مهردادی با بیان اینکه از استان‌های پرچالش در محیط‌زیست هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به مسائلی که در دریا داریم، نزدیک به 100 ایستگاه مختلف را در ساحل، پایش زیست‌محیطی انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ایستگاه‌هایی دارای آلودگی بیشتر از استاندارد بوده که شنا در آن منطقه ممنوع اعلام و به محدوده دیگری منتقل شد، ادامه داد: کاهش بارندگی و خشک‌سالی از دیگر مشکلات استان است که به‌ویژه پس‌روی آب و خشک شدن در میانکاله داریم و نگران این موضوع هستیم و رهاسازی آب در این تالاب باید صورت گیرد در غیر این‌صورت میانکاله به وضعیت دریاچه ارومیه تبدیل می‌شود.

مدیرکل محیط‌زیست مازندران با بیان اینکه جلوگیری از ساخت‌وسازها در میانکاله از افتخارات این اداره‎کل است، یادآور شد: در میانکاله 12 هزار هکتار از اراضی را به محیط‌زیست برگرداندیم که در دست بانک زمین بود و برخی اراضی هم که به‌صورت زمین‌خواری تصرف شده بود را بازپس گرفتیم.

این مسئول با اشاره به اینکه در حوزه میانکاله فشارهای زیادی روی ماست، خاطرنشان کرد: میانکاله علاوه بر اینکه نگین تالاب کشور و مازندران است، یکی از زیست‎کره بین‌المللی است که دنیا به آن چشم دوخته اما عده‌ای که خود را دوستدار محیط‌زیست می‌دانند، می‌خواهند این منطقه را نابود کنند اما محیط‌زیست محکم ایستاده و تاکنون توانستیم از تخریب میانکاله جلوگیری کنیم.

مهردادی با بیان اینکه اگر فشارها اضافه شود کمربند انسانی را به دور میانکاله تشکیل می‌دهیم، اظهار کرد: در یک سال گذشته شاهد نفس کشیدن میانکاله بودیم و با کمک قانون در مقابل متخلفان می‌ایستیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از کسانی که قصد تخریب میانکاله هستند در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند، گفت: از دستگاه قضایی استان برای حمایت ویژه در برخورد با تخریب‌کنندگان میانکاله تشکر می‌کنیم.

انتهای پیام/86007/خ40/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تجمع سپرده‌گذاران مؤسسه قرض‌الحسنه ایرانیان ساری

برای چندمین بار سپرده‌گذاران مؤسسه قرض‌الحسنه ایرانیان ساری برای دریافت مطالبات خود مقابل این مؤسسه تجمع کردند.

خبرگزاری فارس: تجمع سپرده‌گذاران مؤسسه قرض‌الحسنه ایرانیان ساری
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، صبح امروز تعدادی از سپرده‌گذاران مؤسسه قرض‎الحسنه ایرانیان این شهرستان به‎دلیل نامعلوم بودن وضعیت سپرده‌های خود، درون و مقابل این مؤسسه تجمع کردند که این تجمع منجر به بسته شدن جاده ساری به نکا شده است.

این سپرده‌گذاران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس علت تجمع‌شان را تأخیر در پرداخت سپرده‌های خود اعلام کردند و گفتند: اواخر سال گذشته وقتی که برای دریافت سپرده‌های خود به این مؤسسه مراجعه کردیم، به ما گفتند دچار مشکلات مالی شدیم و افراد می‌توانند در پانزدهم هر ماه مطالبات خود را دریافت کنند اما بر اساس آنچه که وعده داده شده بود سه ماه از سال جدید گذشته و مسئولان این مؤسسه به قول‌شان عمل نکردند.

بنا به گفته‌های سپرده‌گذاران پیش‌بینی می‌شود حدود 12 میلیارد تومان توسط مشتریان در این مؤسسه سپرده‌گذاری انجام شده است.

انتهای پیام/86012/غ10/ظ1004


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
انفجار گاز در 2 مغازه در تبریز

انفجار گاز شهری در دو مغازه صوتی و تصویری در تبریز دو مصدوم بر جای گذاشت.

خبرگزاری فارس: انفجار گاز در 2 مغازه در تبریز
 

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: ساعت 9.50 دقیقه صبح امروز در خیابان امام نرسیده به چهارراه شریعتی تبریز از سمت میدان فجر (روبه‌روی مدرسه فردوسی تبریز) انفجار گاز شهری در دو مغازه صوتی و تصویری دو مصدوم بر جای گذاشت.

حبیب حسینقلی‌زاده افزود: بر اثر این انفجار دو نفر آقا حدود 25 ساله دچار سوختگی 30 درصد شدند که توسط آمبولانس‌های اورژانس تبریز به بیمارستان انتقال یافتند.

حسینقلی‌زاده با بیان اینکه علت انفجار این حادثه پس از بررسی توسط کارشناسان امر اعلام می‌شود، گفت: شدت انفجار این حادثه به قدری بوده که موجب تخریب قسمتی از این دو مغازه و وسائل داخل آن و شکستن شیشه‌های اطراف این دو مغازه شده است.

انتهای پیام/60002/غ10/چ3000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
غبار فراموشی بر مزار شهدای گمنام در سراب+ عکس

مگر فراموش کرده‌ایم این فرموده امام راحل را در وصف شهدای گمنام که فرمودند: «سلام من بر مفقودین عزیز که مونسی جز نسیم صحرا و پناهگاهی بجز مادرشان حضرت زهرا(س) ندارند.»؟!

خبرگزاری فارس: غبار فراموشی بر مزار شهدای گمنام در سراب+ عکس
 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بر حسب اتفاق و طبق عادت در سفری که اخیرا به شمال داشتم در پارک شهید بهشتی سراب مدتی برای استراحت توقف کردم و در محلی از این پارک به مزار شهدای گمنام این شهر برخوردم و برای ادای وظیفه ملی و شرعی خود جهت نثار فاتحه‌ای به این عزیزان وارد محوطه شدم.
اما با کمال تعجب و تاسف گرد فراموشی و غربت را بر مزار این شهیدان حس کردم به راستی چرا باید مزار این شهیدان گلگون کفن در بوته فراموشی ما گرفتار آید؟
مگر نه اینکه پوست و گوشت این عزیزان مدت‌های مدیدی در صحرای کربلا گون جبهه‌های نبرد ماند و ذوب شد و پلاک و استخوان‌های این گمنامان زمینی و نام آوران آسمانی با بوی بهشت میهمان ما شدند؟
مشاهده این غریبی و غربت چند سئوال را در ذهن هر انسانی به وجود می‌آورد:
آیا این گونه میهمانداری و میهمان‌نوازی می‌کنیم اگر به هر دلیلی توان طراحی و ساخت یک مقبره و نماد در خور شأن این عزیزان نداشتیم چرا میهمان دعوت کردیم.
سراب همواره شهره به شهر ولایتمداری و شهیدپروری است. انسان‌های پاک و شریفی از این شهرستان در جبهه‌های حق علیه باطل خط‌شکنی کرده و جان عاریتی خود را تقدیم صاحب اصلی‌اش کردند آیا روح این عزیزان با مشاهده این وضع از ما ناراضی و ناخشنود نخواهد شد.
همه ساله شاهد برگزاری برنامه‌ها و مناسبت‌ها و همایش‌های مختلف فرهنگی و نیز تعدادی یادواره هستیم آیا شایسته نیست با محدود کردن این همایش‌ها و مراسم‌ها کمی هم به فکر آبروداری باشیم؟
و یک سئوال اساسی و گله از همکاران خود در منطقه دارم که چرا با وجود مشاهده این غربت دست به قلم نشده و موضوع را برجسته نکردند؟

حال این سئوال در اذهان مردم و یادگاران هشت سال دفاع مقدس تداعی می‌کند که چرا برای برگزاری مراسم‌های بی‌اساسی میلیاردها تومان از بیت‌المال این مملکت هزینه می‌شود، ولی برای احداث یک یادمان هر چند ساده برای شهدا، شهدایی که هست و نیست‌مان مدیون آنهاست بی‌تفاوت هستیم.

انتهای پیام/60010/و30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:38 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مردم در مورد تیم ملی والیبال صبوری کنند

ملی‌پوش والیبال اصفهان گفت: مردم ما در مورد تیم ملی والیبال صبوری به خرج بدهند زیرا این تیم به مرور زمان نتایج بهتری کسب خواهد کرد و می‌تواند در لیگ جهانی بهتر از دو دوره قبل نتیجه بگیرد.

خبرگزاری فارس: مردم در مورد تیم ملی والیبال صبوری کنند
 

علیرضا مباشری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: تیم ملی والیبال سه بازی نخست خود در لیگ جهانی را با شکست آغاز کرده اما مشکلی وجود ندارد و جای نگرانی نیست زیرا در دوره قبلی نیز با باخت کار تیم آغاز شد اما به مرور تیم راه افتاد.

وی با بیان اینکه تیم ملی نیاز به این باخت‌ها داشت، یادآور شد: تیم ملی ایران بازیکنان با تجربه‌ای دارد که با دو باخت انسجامشان را از دست نمی‌دهند.

ملی‌پوش والیبال اصفهان تاکید کرد: تیم ملی برای حضور در این مسابقات تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته اما هنوز به هماهنگی مطلوب دست پیدا نکرده است و به مرور این هماهنگی ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه دور برگشت مسابقات لیگ جهانی و میزبانی ایران در این رقابت‌ها می‌تواند در نتیجه نهایی تیم در لیگ جهانی تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: در جو ورزشگاه آزادی بازی کرده‌ام و می‌دانم تیم‌هایی که به این مسابقات می‌آیند، در این ورزشگاه به مشکل بر می‌خورند.

مباشری تاکید کرد: حضور هواداران در ورزشگاه واقعا به تیم ملی کمک می‌کند و تاثیر منفی بر عملکرد تیم‌های مقابل می‌گذارد.

این بازیکن اصفهانی در مورد غیبتش در مسابقات لیگ جهانی این دوره گفت: من با مشکل مصدومیت کف پا مواجه بودم و متاسفانه نتوانستم در اردوی تیم ملی حضور داشته باشم، در حال حاضر با تیم ملی تمرین می‌کنم و احتمالاً برای مسابقات آسیایی می‌توانم در ترکیب تیم ملی باشم.

انتهای پیام/63006/س20/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:38 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مرگ 2 نفر در حوادث ترافیکی محورهای زنجان

رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به وقوع چندین تصادف فوتی و جرحی طی چند روز گذشته در محورهای استان گفت: این تصادفات مرگ دو نفر را در پی داشته است.

خبرگزاری فارس: مرگ 2 نفر در حوادث ترافیکی محورهای زنجان
 

علی اصغر شیرمحمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به عادی شدن ترافیک محورهای استان زنجان اظهار داشت: احتمال بازگشت ترافیک به جاده‌های استان از بعد از ظهر وجود دارد.

وی از وقوع چند تصادف فوتی و جرحی در تعطیلات چند روز گذشته خبر داد و اضافه کرد: در دو تصادف فوتی دو نفر جان خود را از دست داده‌اند که هر دو سرنشین این خودروها بودند.

رئیس پلیس راه استان زنجان واژگونی خودروی پژو 405 را یکی از تصادفات روی داده اعلام کرد که به دلیل خواب آلودگی راننده، خودرو با گاردریل برخورد کرده و یکی از سرنشینان به دلیل نداشتن کمربند ایمنی به بیرون از خودرو پرتاب شده و جان خود را از دست داده است.

وی افزود: دیگر سرنشینان و راننده خودروی 405 در این تصادف مصدوم شده‌اند.

شیرمحمدی دیگر تصادف منجر به فوت را برخورد پژو 405 با کامیون عنوان کرد و گفت: راننده این خودرو به دلیل اقدام به سبقت غیرمجاز از یک کامیون با دیگر کامیون در حال تردد برخورد کرده که منجر به فوت یکی از سرنشینانش شده است.

وی با بیان اینکه تصادفات دیگری هم طی چند روز گذشته در محورهای استان زنجان روی داده است، تاکید کرد: این تصادفات چندین مصدوم داشته است که بعد از انتقال در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به آغاز تعطیلات تابستانی ادامه داد: بسیاری از مسافران هنوز به محل زندگی خود بازنگشته‌اند به همین دلیل انتظار افزایش ترافیک در محورهای استان وجود دارد.

انتهای پیام/73004/غ20/ژ1001


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:37 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
حکم قصاص قاتل محیط‌بان شیروانی تایید شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از تایید حکم مجازات قصاص قاتل محیط‌بان شیروانی خبر داد.

خبرگزاری فارس: حکم قصاص قاتل محیط‌بان شیروانی تایید شد
 

علی‌اصغر مطهری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: با تایید حکم اعدام قاتل سعید پرهام محیط‌بان شیروانی، مجرم اصلی پرونده در یک قدمی مجازات قرار گرفت.

وی بیان داشت: این قتل در سال 89 و پس از تعقیب و گریز شکارچیان و محیط‌بان شیروانی در منطقه گلیل شیروان رخ داد که در نهایت منجر به شهادت محیط‌بان شیروانی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار کرد: پس از دستگیری چند متهم پرونده، متهم اصلی در دادگاه به قصاص محکوم شد که این رای در دیوان عالی کشور هم تایید شده است.

منطقه حفاظت شده گلیل در شمال شهرستان شیروان و حوالی مرز ایران و ترکمنستان واقع شده است.

این منطقه حفاظت شده از تنوع بالای جانوری برخوردار بوده و مورد طمع شکارچیان قرار دارد.

انتهای پیام/63002/غ20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:36 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
یک خانم به عنوان بخشدار مرکزی میرجاوه منصوب شد

«سیمین‌دخت تقی‌مفخمی» به عنوان بخشدار مرکزی میرجاوه منصوب شد.

خبرگزاری فارس: یک خانم به عنوان بخشدار مرکزی میرجاوه منصوب شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از میرجاوه، فرماندار میرجاوه پیش از ظهر امروز در جلسه شوراها و دهیاران بخش مرکزی میرجاوه در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: شوراها و دهیاران رابط دستگاه‌های اجرایی با مردم هستند.

فرماندار میرجاوه از دهیاران خواست برای آبادانی و انجام کارهای عمرانی و شناسایی روستاهای گردشگری به میراث فرهنگی کمک کنند.

این مسئول با بیان اینکه بخش مرکزی میرجاوه شامل 15 شورای اسلامی روستا و چهار دهیاری است، گفت: یکی از دیدگاه‌های دولت تدبیر و امید این است که به قشر بانوان فرصت دهد تا در اداره امورات کشوری همکاری داشته باشند به همین منظور برای سمت بخشدار مرکزی میرجاوه یک خانم منصوب شده است.

گفتنی است، در پایان این مراسم سیمین‌دخت تقی‌مخفمی به عنوان بخشدار جدید بخش مرکزی میرجاوه معرفی و از زحمات علی سالاری بخشدار مرکزی سابق میرجاوه قدردانی شد.

انتهای پیام/3139/ت10/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:36 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
را‌ه‌اندازی بزرگ‌ترین آکواریوم کشور در ناژوان

مدیر طرح ساماندهی مجموعه ناژوان از راه‌اندازی بزرگ‌ترین آکواریوم کشور در پارک ناژوان تا پایان سال جاری خبر داد.

خبرگزاری فارس: را‌ه‌اندازی بزرگ‌ترین آکواریوم کشور در ناژوان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان، غلامرضا ساکتی اظهار کرد: پارک طبیعی ناژوان مجموعه‌ای یک‌هزار و 200 هکتاری است و قسمتی از آن را شهرداری به صورت مبادی گردشگری و تفریحی و کل ناژوان را در قالب یک منطقه اکوسیستم و زیست‌محیطی مدیریت می‌کند.

وی افزود: این مجموعه شامل جاذبه‌های زیادی است که از جمله آنها می‌توان به مجموعه باغ خزندگان، باغ پرندگان، باغ پروانه‌ها، تله‌سیژ ناژوان، شهربازی و جاده سلامت اشاره کرد.

مدیر طرح ساماندهی مجموعه ناژوان با اشاره به راه‌اندازی جاده سلامت در سال گذشته، تصریح کرد: بر اساس پیشنهاد ما و تاکید سازمان فرهنگی‌‌‌ تفریحی شهرداری اصفهان، جاده سلامت در حاشیه رودخانه زاینده‌رود راه‌اندازی شد که در محدوده این جاده روزهای جمعه پایش قند، فشار خون، مشاوره تغذیه و سایر خدمات پزشکی به صورت رایگان به شهروندان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی دوچرخه‌های سلامت با نام (دوچرخه‌های هم‌رکاب) در جاده سلامت، اظهار کرد: این دوچرخه‌ها دارای چهار پدال و یک فرمان هستند که ساخت آنها به منظور تحکیم بنیان خانواده‌ها برنامه‌ریزی شده است.

ساکتی در خصوص سایت جشن‌ها در ناژوان نیز عنوان کرد: این سایت در مجاورت باغ پروانه‌ها قرار دارد که جشن‌های مختلف به مناسبت اعیاد و دیگر مناسبت‌ها در آن برگزار می‌شود و هر بار بیش از 4هزار نفر در این جشن‌ها حضور پیدا می‌کنند.

وی از بزرگ‌ترین آکواریوم کشور در پارک ناژوان (پشت باغ پروانه‌ها) تا پایان امسال خبر داد و گفت: آکواریوم ناژوان در مساحتی بالغ بر 3 هزار و 500 مترمربع در ارتفاع منهای 6 متر زیرزمین خواهد بود که سازه آن ساخته شده و لوله‌کشی و فیلتراسیون آن در حال تکمیل است.

مدیر طرح ساماندهی مجموعه ناژوان اضافه کرد: این مجموعه شامل 35 آکواریوم 5 تا 10 متری است و به صورت یک دنیای 35 متری زیرآب، حجم یک‌هزار و 80 مترمکعب آب را در خود جای می‌دهد و در این آکواریوم از پنج اقیانوس دنیا گونه‌های مختلف آبزیان، ماهیان آب‌های شور و شیرین، ستاره دریایی و ... به نمایش گذاشته می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی آکواریوم ناژوان اعتباری بالغ بر 17 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، گفت: این پروژه شاخص به صورت مشارکتی با یک شرکت ترکیه‌ای که جزو 10 شرکت برتر دنیا به شمار می‌رود، انجام و به بهره‌برداری می‌رسد.

ساکت به راه‌اندازی باغ خزندگان جدید با دکوراسیون جدید اشاره و ادامه داد: برای انجام این طرح یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار در نظر‌ گرفته شده که برای دکوراسیون و محوطه‌سازی مبلغ دیگری هزینه می‌شود.

انتهای پیام/2301/و/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 16 خرداد 1394  | 3:36 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
افزایش 35 درصدی حقوق محیط‌بانان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان فارس از افزایش 35 درصدی حقوق محیط‌بانان در سال جاری خبر داد.

خبرگزاری فارس: افزایش 35 درصدی حقوق محیط‌بانان
 

حمزه ولوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: محیط‌بان‌های استان کار بسیار سختی دارند و نظیر آن در استان‌های دیگر وجود ندارد چراکه باید در کوهستان‌ها و مناطق صعب‌العبور به مدت‌ طولانی از خانواده دور باشند.

وی افزود: مساحت فضاهای حفاظت‌شده فارس و گستردگی این استان کار پرحجم‌تری را برای محیط‌بانان این استان به دنبال داشته درحالی‌ که حقوقی معادل یک‌سوم نیروهای مشابه خودشان با سطح تحصیلات و تجربه مشابه در جاهای دیگر دارند.

ولوی خاطرنشان کرد: این موضوع از نظر ما مشکل جدی است که باید حل شود اما حل آن در سطح استانی میسر نبوده و در سطح ملی در حال پیگیری است.

مدیرکل محیط‌زیست فارس تصریح کرد: اقداماتی در حال انجام است که در سال جاری حدود 35 درصد به حقوق محیط‌بانان افزوده شود.

وی در سخنان خود با رد استفاده گسترده از فاضلاب در آبیاری سبزیجات، بیان کرد: گاه افرادی در یک یا دو جای در انتهای رودخانه خشک و آن‌سوی رودخانه دشت چنار در پشت پایگاه هوایی که فاضلابی وجود دارد، به‌صورت قاچاقی از این فاضلاب خام استفاده می‌کنند اما این موارد چندان گسترده نیست.

ولوی بیان کرد: فاضلاب اگر در حد استانداردهای محیط زیستی تصفیه شود می‌تواند برای برخی محصولات کشاورزی استفاده شود اما برای سبزی و صیفی حتی استفاده از فاضلاب تصفیه‌شده نیز توصیه نمی‌شود.

مدیرکل محیط‌زیست فارس در پایان ضمن تأکید بر استمرار فعالیت‌های زیست‌محیطی این مجموعه، ابراز داشت: سیاست‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست به‌عنوان یک ارگان نظارتی پابرجاست و این موضوع تحت‌الشعاع تغییر افراد قرار نمی‌گیرد.

انتهای پیام/2448/غ20


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 >